Mbipesha Trashësia a është Shenjë nga Kijameti..?

Homepyetje

Mbipesha Trashësia a është Shenjë nga Kijameti..?

Mbipesha Trashësia a është Shenjë nga Kijameti..? Hoxhë Muharem Ismaili ka lindur në Maqedoni qytetin e Shkupit me datë 06/07/1982.

Cili është libri më i mirë për jetën e Pejgamberit ﷺ?
Pyetje:A lejohen marrëdhëniet intime ditën e xhuma?
Pyetje:Ç’kuptim kanë fjalët “Allahu teala dhe Allahu aze ve xhel”?

Mbipesha Trashësia a është Shenjë nga Kijameti..?

Hoxhë Muharem Ismaili ka lindur në Maqedoni qytetin e Shkupit me datë 06/07/1982. Shkollën fillore e kreu në gjuhën Turke 1988-1996 Sh.F Tefejjyz, kurse të mesmen në Medresenë e Isa Beut Shkup 1996-2000. Më pas u pranua në Universitetin islamik të Medines ku diplomoi në instittutin e gjuhës Arabe në vitin 2000-2002. Pas diplomimit u regjistrua në fakultetin e Sheriatit pranë universitetit Islamik të Medines ku dhe diplomoi në vitin 2007.

Me të përfënduarit të fakultetit njëherit i bashkangjitet karavanit të thirjes në fenë e Allahut së bashku me Hoxhallarët aktual të vendit.Aktualish është drejtor i sektorit për Davet dhe atij Humanitar pranë shoqatës qytetare ‘’NUN’ në Shkup.
Mbipesha Trashësia (Shenjë nga Kijameti) – Hoxhë Muharem Ismaili

Lajmipress

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0