Madhështore, Nëse studion Biblën do të gjesh brenda saj Islamin! Ja faktet..!

HomeArtikuj

Madhështore, Nëse studion Biblën do të gjesh brenda saj Islamin! Ja faktet..!

Autor. Nëse studion Biblën do të gjesh brenda saj Islamin! Ja faktet!Hoxhë Elvis Naçi (i lindur më 7 prill 1977 në Tiranë) është një teolog

Porosi nga Muhammedi ﷺ në lidhje me enët natën:
Si do jenë peshoret e Ditës se Gjykimit?
Nipi i vendos kamera për të zbuluar se ç’ndodh në dhomë, veprimi i gjyshes lë pa fjalë të riun!

Autor.

Nëse studion Biblën do të gjesh brenda saj Islamin! Ja faktet!Hoxhë Elvis Naçi (i lindur më 7 prill 1977 në Tiranë) është një teolog dhe imam Shqiptar. Ai është kreu i Bashkësisë Islame të Shqipërisë, që vepron në Xhaminë e Tabakëve në Tiranë dhe themelues dhe president i Fondacionit Kulturor Jo-fitimprurës Firdeus.

Naçi vepron në mënyrë aktive në një faqe Facebooku me mbi 834,202 abonentë-ndjekës (24 Mars 2020) dhe rregullisht vendos videot e hytbes në kanalin e tij në YouTube, i cili ka më shumë se 215,552 abonentë (24 Mars 2020). Për shkak të popullaritetit të tij të madh në mesin e myslimanëve të Shqipërisë, por edhe me shqiptarët e tjerë myslimanë, ai u bë i njohur në nivel kombëtar dhe u ftua rregullisht në emisionet shqiptare. (Talkshow)

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0