Madhështore: Halil Kastrati do t’i bëj 149 familje me kulm mbi kokë

HomeLajme

Madhështore: Halil Kastrati do t’i bëj 149 familje me kulm mbi kokë

Humanisti Halil Kastratit me shoqatën “Jetimat e Ballkanit” do të bëjnë me kulum mbi kokë 149 familje. Ky aktivitet po bëhet për nder t

Sot në qytetin e Vushtrrisë vendosëm gurthemelin e Qëndrimit Ditor për të moshuarit.
Hoxha Fatmir Latifaj i vendosur në misionin e tij për pajtimin e familjeve shqiptare?!
Vëllezërit Morina nga Astrazubi dhurojnë 2.5 hektarë tokë vakëf

Humanisti Halil Kastratit me shoqatën “Jetimat e Ballkanit” do të bëjnë me kulum mbi kokë 149 familje.

Ky aktivitet po bëhet për nder të 12 vjetorit të themelimit të shoqatës dhe për nder të festës 28 Nëntorit.

Postimi i plotë:

149 pale çelesa

Per nder te 12 vjetorit te Shoqates sone 120 Shtepi

Per nder te festes se 28 nentorit 28 Shtepi

Per nder te nje vjetorit te shtepise se te moshuareve Jetimat e Ballkanit 1 Banese

Bamires, Zoti kurr mos ju humbte.

LajmiPress

Humanisti Halil Kastratit me shoqatën “Jetimat e Ballkanit” do të bëjnë me kulum mbi kokë 149 familje.

Ky aktivitet po bëhet për nder të 12 vjetorit të themelimit të shoqatës dhe për nder të festës 28 Nëntorit.

Postimi i plotë:

149 pale çelesa

Per nder te 12 vjetorit te Shoqates sone 120 Shtepi

Per nder te festes se 28 nentorit 28 Shtepi

Per nder te nje vjetorit te shtepise se te moshuareve Jetimat e Ballkanit 1 Banese

Bamires, Zoti kurr mos ju humbte.

LajmiPress

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0