Lutjet e mengjesit dhe mbremjes?

HomeArtikuj

Lutjet e mengjesit dhe mbremjes?

Lutjet e mengjesit dhe mbremjes Lutjet e mengjesit dhe mbremjes

Ashtu siç i fitoi, ashtu edhe i shpenzoi.
Kjo është data e saktë kur fillon Ramazani këtë vit
Kam frikë se nëse falem gabimisht, mos jam pjesë e ndonjë sekti të devijuar..

Lutjet e mengjesit dhe mbremjes

Lutjet e mengjesit dhe mbremjes

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0