Lutje urgjente për ndihmë!

HomeLajme

Lutje urgjente për ndihmë!

Lutje urgjente për ndihmë Djali i vogel dhe i vetem i Qikes Axhes tim Shuki Mulaku dhe Zejnullah Kamberi ka nevojë për ndihmën tonë…….??

Ky është pronari i karburantit në Shqipëri që nuk e rriti çmimin e naftës, 1 litër shitet më pak se 200 lekë
Dogana: Vaji ushqimor që u shit për 3.49 euro u importua me çmim prej 1.22 deri në 1.45 euro
I riu nga Mitrovica që vdiq dje, para një muaji kishte falur familjen e sulmuesit (VIDEO)

Lutje urgjente për ndihmë

Djali i vogel dhe i vetem i Qikes Axhes tim Shuki Mulaku dhe Zejnullah Kamberi ka nevojë për ndihmën tonë…….???

Atij i duhen 25 mijë euro për operim për herën e Dyte dhe është shtruar në spital në Turki. Ai vuan nga tumori në kokë. Aliu ❤️ vogël i ka vetëm 2 vjeç, Zoti e sprovoi me këtë sëmundje, të dy prindërit i ka me nevoja të veçanta e të papunë.
Zot shëroje Aliun dhe të gjithë të sëmurët tanë🤲

Ne do të mundohemi që shumë shpejt ta arrijmë këtë shumë, Zoti na ndihmoftë!

Logaria bankare në emër të babait të Aliut, Zejnullah Kamberi: NLB Bank: XK05 1707003411753075
Ose lajmronu te Une 045 515 276

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0