Lutje per kerkimin e rriskut dhe miresive te medha!

HomeArtikuj

Lutje per kerkimin e rriskut dhe miresive te medha!

Lutje per kerkimin e rriskut dhe miresive te medha!

Ja sa u shit ora e xhepit e Sulltan AbdĂĽlhamid II
Shejkh Ibn el Uthejmini ka thënë: Veprat e mira janë:
Si të ruani ngjyrën e xhinseve vetëm me këtë truk të thjeshtë pa harxhuar para?

Lutje per kerkimin e rriskut dhe miresive te medha!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0