Lutja madheshtore qe bente Profeti alejhi selam.

HomeArtikuj

Lutja madheshtore qe bente Profeti alejhi selam.

Autor. Prej duave (lutjeve) që bete Profeti (alejhi selam) ishin edhe këto fjalë: “O Zot!Kërkoj të më ruash nga fqinji i lig.Nga gruaja që

Thotë shejhu, ibn Uthejmini (r.a): Kjo është metodologjia e Pejgamberit (sala Allahu alejhi ue sel-lem) per ushqimin:
Porosia e Umameh bintu Haritheh per vajzen e saj naten e marteses!
Shkencat mjekësore janë edhe shkenca islame!

Autor.

Prej duave (lutjeve) që bete Profeti (alejhi selam) ishin edhe këto fjalë: “O Zot!Kërkoj të më ruash nga fqinji i lig.Nga gruaja që i thinjë flokët e mia para se t’u vijë koha.Prej fëmijës që kërkon të jetë epror.Nga ajo pasuri që mund të bëhet dënim për mua dhe nga shoku dredhak, që sytë e tij më shohin dhe zemra e tij përgjon.

Nëse sheh një të mirë tek une e gropos, e nëse sheh një të keqe e përhap.”Silsileh Sasihah, nr 3137

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0