Lutja e cila largon çdo hall, brengë dhe vështirësi! Lutja e Profetit Junus Alejhiselam

HomeVideo

Lutja e cila largon çdo hall, brengë dhe vështirësi! Lutja e Profetit Junus Alejhiselam

Lutja e cila largon çdo hall, brengë dhe vështirësi! Lutja e Profetit Junus Alejhiselam Elvis Naçi Lajmipress

Ngjarje Tronditese Ndëgjone Beri Kete Veper Me Nenen E Tij Dhe Per 40 Vite Nuk Ju Pranua Haxhi?!
Mos u trishto! Ai Zoti yt nuk i mbyll një derë robit të tij pa i hapur dy të tjera. ndaj bej durim!
Dashuria ndaj Allahut!

Lutja e cila largon çdo hall, brengë dhe vështirësi! Lutja e Profetit Junus Alejhiselam


Elvis Naçi
Lajmipress

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0