Leximi i Kur’anit me pare a është kjo nga shenjat e Kij’ametit ?

HomeArtikuj

Leximi i Kur’anit me pare a është kjo nga shenjat e Kij’ametit ?

Leximi i Kur’anit me pare a është kjo nga shenjat e Kij’ametit ? Hoxhë Muharem Ismaili ka lindur në Maqedoni qytetin e Shkupit me d

Polica kap hajnin e xhamive dhë të dyqaneve në Rahovec, ai pranon veprat dhe tregon dy shokët e tjerë që e e ndihmuan!
Shtatë mrekulli në lidhje me Nënën.
2 Cilesi te nates së zbritjes së Kuranit janë:

Leximi i Kur’anit me pare a është kjo nga shenjat e Kij’ametit ?

Hoxhë Muharem Ismaili ka lindur në Maqedoni qytetin e Shkupit me datë 06/07/1982. Shkollën fillore e kreu në gjuhën Turke 1988-1996 Sh.F Tefejjyz, kurse të mesmen në Medresenë e Isa Beut Shkup 1996-2000. Më pas u pranua në Universitetin islamik të Medines ku diplomoi në instittutin e gjuhës Arabe në vitin 2000-2002. Pas diplomimit u regjistrua në fakultetin e Sheriatit pranë universitetit Islamik të Medines ku dhe diplomoi në vitin 2007.

Me të përfënduarit të fakultetit njëherit i bashkangjitet karavanit të thirjes në fenë e Allahut së bashku me Hoxhallarët aktual të vendit.Aktualish është drejtor i sektorit për Davet dhe atij Humanitar pranë shoqatës qytetare ‘’NUN’ në Shkup.Leximin e Kuranit do ta shesin me pare (Shenjë nga Kijameti) – Hoxhë Muharem Ismaili

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0