Ky është premtimi i Allahut!

HomeArtikuj

Ky është premtimi i Allahut!

Sa më shumë që shton (jep) lëmosh aq më shumë të shtohet furnizimi nga Allahu, Sa më shumë që shton përkushtimin në namaz që më shumë arrin

Ushqimi për 50 Vjeçarët – Kujdes me Yndyrnat!
33 mësime dhe porosi nga sureja el Fatiha?!
Me i miri prej jush eshte ai qe eshte me i mire me familjen e tij!

Sa më shumë që shton (jep) lëmosh aq më shumë të shtohet furnizimi nga Allahu,

Sa më shumë që shton përkushtimin në namaz që më shumë arrin lumturin,

Sa më shumë që shton kujdesin ndaj prindërve aq më shumë do jesh i suksesshëm në jetë,

Kush i frikësohet Allahut, – ky është kushti-(Allahu) i bën atij zgjidhje, – ky është premtimi-,

E furnizon atë, nga ai nuk e pret (mendon) fare, – ky është shpërblimi-,

Realizoje kushtin,

Që të meritosh premtimin,

Që të arrish shpërblimin.

Unejs Murati-Daku

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1