Ky është muslimani i vërtetë!

HomeArtikuj

Ky është muslimani i vërtetë!

Ky është muslimani i vërtetë!

Shejtani ia ndriçoi rrugën për ne Xhami!
Malik ibn Dinari – nga alkoolisti deri te dijetari i madh dhe i devotshëm!
Dhe Kush e thotë këtë lutje 4 herë, Allahu do ta shpëtojë atë ditë nga Zjarri.”

Ky është muslimani i vërtetë!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0