Ky është gabimi më i shpeshtë që prindërit bëjnë kur fëmija ka temperaturë!

HomeShëndetësi

Ky është gabimi më i shpeshtë që prindërit bëjnë kur fëmija ka temperaturë!

Ky është gabimi më i shpeshtë që prindërit bëjnë kur fëmija ka temp eraturë Ky është gabimi më i shpeshtë që prindërit bëjnë kur fëmija ka

Teper e lehtë / Ilaci i Gjyshes 77-Vjecare. Ulë Sheqerin Dhe Shtypjen E Gja;kut. Pergaditet Ne Kushte Shtepiake..!
Keni diabet? Ju duhet ky lëng që bota e quan ‘pija e mrekullisë’ dhe do shpëtoni nga ilaçet
Kujdesi Që Ju Duhet – Dhimbja Pa Shkak E Muskujve, Sëmundja Që Shkakton Edhe Depresion!

Ky është gabimi më i shpeshtë që prindërit bëjnë kur fëmija ka temp eraturë

Ky është gabimi më i shpeshtë që prindërit bëjnë kur fëmija ka temperaturë

Shumë prindër mendojnë se fëmija me t emperaturë të lartë duhet të qëndrojë në vend të ngrohtë dhe të djersitet. Ky është një nga g abimet më të zakonshme të bëra nga prindërit. Ngrohja e tepërt e një fëmije me t emperaturë të lartë, vetëm sa mund të rrisë t emperaturën. Fëmija duhet veshur me rroba të lehta dhe të pastrohet me ujë të vakët për të ulur t emperaturën.

Mbulimi i fëmijës që ka t emperaturë të lartë, me një rrobë ose peshqir të lagur, gjithashtu është ide e keqe. Kjo mund të shkaktojë dridhje të trupit dhe të rrisë t emperaturën e trupit. T emperaturat e larta rritin konsumin e kalorive, kështu që foshnja ka nevojë për më shumë kalori sesa zakonisht. Nëse fëmija r efuzon ushqimin, provoni lëngun e ëmbël që i pëlqen.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0