Ky eshte ajeti i Kuranit te cilin kur e degjoi Iblis i Mallkuar (shejtani) qau..!?

Homepyetje

Ky eshte ajeti i Kuranit te cilin kur e degjoi Iblis i Mallkuar (shejtani) qau..!?

Autor. Ky eshte ajeti i Kuranit te cilin kur e degjoi Iblis i Mallkuar (shejtani) qau..!? Ajetin e Kuranit te cilin kur e degjoi

Si të bëjë ibadet për All-llahun çdo organ i trupit tonë?
A shpërblehet ai që e lexon Kuranin edhe nëse nuk e kupton atë?
Pyetje:A lejohet shitja e një produkti me çmime të ndryshme ndaj klientëve të ndryshëm?

Autor.

Ky eshte ajeti i Kuranit te cilin kur e degjoi Iblis i Mallkuar (shejtani) qau..!?

Ajetin e Kuranit te cilin kur e degjoi Iblis qau
Kjo ka te beje me ajetin te cilen kur e degjoi Ibkis qau dhe u vrenjt.Ajet ne te cilin gjynah qaret dhe te penduarit gjeten kenaqesi ,eshte thirrje per ata te cilet lane mangu respektin ndaj Allahut.Eja me mua qe ta lexojme kete ajet:

135dhe ata, që kur bëjnë vepra të turpshme ose i bëjnë dëm vetes, e kujtojnë Perëndinë – dhe kërkojnë falje për mëkatet e tyre. E kush falë mëkatet përveç Perëndisë? – Ata nuk ngulmojnë në atë që kanë punuar, e ata e dinë këtë.

136 Shpërblimi i tyre është falja madhështore (e mëkateve) nga ana e Zotit të tyre dhe xhennetet nëpër të cilët rrjedhin lumenjt! E në to do të qëndrojnë përherë. Sa shpërblim i bukur është ky, për ata që punojnë vepra të bukura!

Ali Imran

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0