Kush thotë ketë lutje shejtani thotë: Ai është mbrojtur prej meje…

HomeArtikuj

Kush thotë ketë lutje shejtani thotë: Ai është mbrojtur prej meje…

Kush thoë ketë lutje she;jtani thotë: Ai është mbrojtur prej meje …Profeti salAllahu alejhi ue selem e kishte zakon të thoshte kur hynte në xhami:…

Respektimi i prindërve është nje nga shkaqet për hyrje në Xhennet.
BOTËKUPTIM I SHKURTËR NË LIDHJE ME KADANË DHE KADERIN!
JU LUTEM SHPERNDAJENI PAFUND! Prishe sihrin me kete metode, sado i vjeter qe te jete.

Kush thoë ketë lutje she;jtani thotë: Ai është mbrojtur prej meje …Profeti salAllahu alejhi ue selem e kishte zakon të thoshte kur hynte në xhami:…

“Kërkoje mbrojtje tek Allahu i Madhërishëm, përmes Fytyrës së Tij të ndershme dhe me fuqinë e Tij të përhershme nga shejtani i mall’kuar.”

Dhe kishte thënë:“Nëse ai e thotë këtë lutje, atëherë shejtani thotë: Ai është mbrojtur prej meje edhe për pjesën tjetër të ditës.”Autor: Shejhul-Islam Ahmed bin Tejmijeh (Allahu e mëshiroftë)Burimi: Sahihul-Kelimit-Tajjib, fq. 46-47Verifikoi dhe korrigjoi: Imam Muhamed Nasirudin el-Albani (Allahu e mëshiroftë)

Lajmipress

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0