Kush ishte njeriu i cili tha ne prezenc të Muhammedit (a.s)” O Zot më mëshiro mua Muhammedin ndërsa të tjerët jo..

Homepyetje

Kush ishte njeriu i cili tha ne prezenc të Muhammedit (a.s)” O Zot më mëshiro mua Muhammedin ndërsa të tjerët jo..

Autor. Kush ishte njeriu i cili tha ne prezenc të Muhammedit (a.s)” O Zot më mëshiro mua Muhammedin ndërsa të tjerët jo..Histori e bukur ng

A lejohet martesa me një femër e cila nuk falë namaz?
Pyetje:A lejohet që nusja e re t’ua merr dorën grave?
SI TA PËRMBASH VETEN QË MOS TA RRAHËSH FËMIJËN TËND!!

Autor.

Kush ishte njeriu i cili tha ne prezenc të Muhammedit (a.s)” O Zot më mëshiro mua Muhammedin ndërsa të tjerët jo..Histori e bukur nga koha e Profetit Muhammed salAllahu alejhi we selem. “Në të Dërguarin e Allahut (Muhamedin a.s.) ju keni një shembull të mrekullueshëm për të ndjekur për atë, që shpreson tek Allahu dhe Dita e Fundit dhe e përmend shumë Allahun.” (Kur’ani, 33:21)

Falënderimet dhe lavdërimet qofshin për të Madhin Zot, vetëm Atë e adhurojmë dhe vetëm prej Tij kërkojmë ndihmë.Paqja dhe bekimet e Zotit të Madhëruar qofshin mbi Muhamedin, të Dërguarin e Tij, familjen, shokët dhe të gjithë besimtarët, deri në Ditën e Gjykimit.

“Në të Dërguarin e Allahut (Muhamedin a.s.) ju keni një shembull të mrekullueshëm për të ndjekur për atë, që shpreson tek Allahu dhe Dita e Fundit dhe e përmend shumë Allahun.”(Kur’ani, 33:21

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0