Kurrë mos i harro këto 3 lutje!

HomeArtikuj

Kurrë mos i harro këto 3 lutje!

Lexojeni Imam ibn Bazi (Allahu e mëshiroftë) thotë: “Kurrë mos i harro tri lutje kur je në sexhde: 1. O Allah, më jep përfundim të mirë gjatë daljes nga kjo botë! 2. O Allah, mundësoma të pendohem sinqerisht para vdekjes! 3. O Ndryshues i zemrave, përforcoje zemrën time në fenë Tënde!” LajmiPress (Fetaua ibn Baz)

T’u japësh ujë të tjerëve, ky është shpërblimi:
Dhe Kush e thotë këtë lutje 4 herë, Allahu do ta shpëtojë atë ditë nga Zjarri.”
SubhanaAllah, mushkonja ka 100 sy, 3 zemra Shiko argumentet e Allahut që la tek mushkonja!

Lexojeni

Imam ibn Bazi (Allahu e mëshiroftë) thotë: “Kurrë mos i harro tri lutje kur je në sexhde:
1. O Allah, më jep përfundim të mirë gjatë daljes nga kjo botë!
2. O Allah, mundësoma të pendohem sinqerisht para vdekjes!
3. O Ndryshues i zemrave, përforcoje zemrën time në fenë Tënde!”
LajmiPress

(Fetaua ibn Baz)

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0