Pyetje:Kur ndjen dhimbje në trup si duhet te veprosh?

Homepyetje

Pyetje:Kur ndjen dhimbje në trup si duhet te veprosh?

Autor. Kur ndjen dhimbje ne trup si duhet te veprosh? Ne nje hadith te sakte, i Derguari i Allahut (alejhi salatu ues selam) thote: “Vendo

Pyetje:A ka namazi i xhumasë sunet?
Pyetje:A lejohet vetknaqja (mastrubimi)?
Suneti i leximit të sures Sexhde dhe Insan në namazin e sabahut, në ditën e xhuma!

Autor.

Kur ndjen dhimbje ne trup si duhet te veprosh?
Ne nje hadith te sakte, i Derguari i Allahut (alejhi salatu ues selam) thote: “Vendose doren tek vendi ku te dhemb ne trup dhe thuaj: Bismilah (tri here), pastaj thuaj shtate here: “Eudhu bilahi ue kudratihi min sherri ma exhidu ue uhadhiru.” (Kerkoj mbrojtje tek Allahu dhe tek Fuqia e Tij, nga e keqja e asaj qe ndiej dhe ruhem prej saj).

[Muslimi]. Ne nje version te Tirmidhiut thuhet: “Largoje doren, pastaj perserite kete veprim ne numer tek.”

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0