Kujdes! Allahu nuk do ta fusi në Xhenet këtë njeri!

HomeArtikuj

Kujdes! Allahu nuk do ta fusi në Xhenet këtë njeri!

Në lidhje me temën e caktuar, hoxha i nderuar e ka dhënë një këndvështrim, përgjigje në bazë të njohurive të mbështetura në burimet autentike Kuran dhe Sunet. Sigurisht që hoxha është autoritet i sqarimit të fesë dhe interpretues i respektuar në këtë aspekt. Për të qenë të informuar më shumë, mund të shihni pamjet:

Porosi nga Muhammedi ﷺ në lidhje me enët natën:
Bazuar në fjalën e të Dërguarit, sal-lAllahu alejhi ue selem: “Fjala më e dashur tek Allahu është:
FUQIZIMI I VETËDIJES SË MBIKËQYRJES HYJNORE!

Në lidhje me temën e caktuar, hoxha i nderuar e ka dhënë një këndvështrim, përgjigje në bazë të njohurive të mbështetura në burimet autentike Kuran dhe Sunet.

Sigurisht që hoxha është autoritet i sqarimit të fesë dhe interpretues i respektuar në këtë aspekt.

Për të qenë të informuar më shumë, mund të shihni pamjet:

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1