Kryeushtaraku amerikan në Kosovë mban fjalim pavarësie në xhami (VIDEO)!

HomeArtikuj

Kryeushtaraku amerikan në Kosovë mban fjalim pavarësie në xhami (VIDEO)!

Komandanti i kampit ushtarak amerikan Bondsteel, Matthew DiNenna, ishte për vizitë në xhaminë e “Lagjes së Spitalit” në Prishtinë. Aty, bas

Kam rënë në zina, edhe pse njerëzit më mendojnë të devotshëm!
SubhanaAllah, mushkonja ka 100 sy, 3 zemra Shiko argumentet e Allahut që la tek mushkonja!
Kthehu dhe falu përsëri, sepse namazi yt është i pavlefshëm!

Komandanti i kampit ushtarak amerikan Bondsteel, Matthew DiNenna, ishte për vizitë në xhaminë e “Lagjes së Spitalit” në Prishtinë.

Aty, bashkë me imamin Labinot Maliqi, folën për raportin ShBA-Kosovë dhe pavarësinë e kësaj të fundit.

Imami tha se amerikanët luajtën rol kyç në pavarësinë e Kosovës.

Kurse, amerikani DiNenna tha se marrëdhëniet mes Kosovës dhe Amerikës u krijuan brenda kohe dhe kur qytetarët e Kosovës falënderojnë ShBA-në apo ushtrinë amerikane, pikërisht kjo tregon një marrëdhënie kolektive të përbashkët.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0