Komentimi i endrrave ne islam! 3 hadithe profetike qe flasin per endrrat?!

HomeArtikuj

Komentimi i endrrave ne islam! 3 hadithe profetike qe flasin per endrrat?!

Komentimi i endrrave. ne islame! 3 hadithe profetike qe flasin per endrrat!

Sa herë që të jesh i mërzitur, apo në haIl, mos humb kohë, thuaj këtë Iutje profetike që të gjesh zgjidhje,qetësi dhe shpresë..!
Çasti kur Zoti thërret Engjëllin Xhibril:
Disa rregulla me rëndësi për fillestarët që duan të nisin me namaz!

Komentimi i endrrave. ne islame! 3 hadithe profetike qe flasin per endrrat!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1