Kindles më të vjetër mund të humbasin lidhjen me internet

HomeTeknologji

Kindles më të vjetër mund të humbasin lidhjen me internet

Disa e-lexues të vjetër të Kindle së shpejti nuk do të mund të lidhen më në internet për të shkarkuar libra të rinj, ka thënë Amazon. Gjenerata e p

Bill Gates pyet mbi “çipat e tij”, përgjigjet:
Nëse jeni në këtë grup, Google ka një porosi – ose telefoni juaj do të jetë i padobishëm
Xiaomi me version të ri të telefonit 9C Redmi, nga 32 dhe 64 GB sa i kishte më parë – tani do të jetë i disponueshëm me 128

Disa e-lexues të vjetër të Kindle së shpejti nuk do të mund të lidhen më në internet për të shkarkuar libra të rinj, ka thënë Amazon.

Gjenerata e parë dhe e dytë e Kindles nuk kishin funksione të wi-fi, duke përdorur vetëm internetin celular.
Por teknologjia më e ngadaltë e përdorur në atë kohë – interneti 2G dhe 3G – po ndërpritet në disa vende, veçanërisht në Shtetet e Bashkuara.

Disa modele të tjera gjithashtu do të kufizohen vetëm në wi-fi, raporton bbc.

Ndryshe, gjithashtu është e mundur që të “ngarkoni” librat në Kindle, përmes një lidhjeje Universale Serial Bus (USB), por kjo kërkon gjetjen dhe shkarkimin e librave elektronikë në formatin e duhur. /Telegrafi/

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0