Keto jane fjalet me te dashura tek Allahu ndaj thuaji ato cdo dite!

HomeVideo

Keto jane fjalet me te dashura tek Allahu ndaj thuaji ato cdo dite!

Keto jane fjalet me te dashura tek Allahu ndaj thuaji ato cdo dite! Keto jane fjalet me te dashura tek Allahu ndaj thuaji ato cdo dite!

Pyetje:A e ke dëgjuar këtë tregim?
Lutjet e mengjesit dhe mbremjes!
Mos u trishto! Ai Zoti yt nuk i mbyll një derë robit të tij pa i hapur dy të tjera. ndaj bej durim!

Keto jane fjalet me te dashura tek Allahu ndaj thuaji ato cdo dite!

Keto jane fjalet me te dashura tek Allahu ndaj thuaji ato cdo dite!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1