Katër gjëra e shtojnë rizkun!

HomeArtikuj

Katër gjëra e shtojnë rizkun!

Katër gjëra e shtojnë rizkun; 1. Falja e namazit të natës. 2. Istigfari i vazhdueshëm. 3. Dhënia e lëmoshës(sadakasë). 4. Përmendj

SHKAQET E NGURTËSISË SË ZEMRËS DHE SHËRIMI I SAJ
Kjo Eshte Fuqia E Allahut Shikoni Se Cfare I Ndodh Ketij Qyteti Ne Pak Minuta Dhe Ata Nuk (VIDEO).
Lutjet e mengjesit dhe mbremjes?

Katër gjëra e shtojnë rizkun;

1. Falja e namazit të natës.

2. Istigfari i vazhdueshëm.

3. Dhënia e lëmoshës(sadakasë).

4. Përmendja e Zotit mëngjes dhe mbrëmje.

Katër gjëra e pakësojnë rizkun;

1. Gjumi i mëngjesit.

2. Neglizhimi i shpeshtë i namazeve vullnetare(nafile).

3. Përtacia.

4. Tradhtia.

Libri: Zadul Mead; 4/378
Autori: Ibn Kajimi, Zoti e mëshiroftë.
Suad Shabani

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0