Kam njё motёr tё cilёn e ka prekur shejtani cfarё duaje tё bёj unё qё motra tё shёrohet?

Homepyetje

Kam njё motёr tё cilёn e ka prekur shejtani cfarё duaje tё bёj unё qё motra tё shёrohet?

Autor Kam njё motёr tё cilёn e ka prekur shejtani dhe ka momente kur ajo e humb vetёdijen, kontrollin e saj dhe fillon tё qajё.

Pyetje:A lejohet themelimi i një faltoreje për të treja fetë bashkë?
Çallma (turbani) që e mbante në kokë Muhammedi ﷺ
Si të garojmë për vepra të mira dhe të ua duamë të mirën të tjerëve?

Autor

Kam njё motёr tё cilёn e ka prekur shejtani dhe ka momente kur ajo e humb vetёdijen, kontrollin e saj dhe fillon tё qajё.

Ҫfarё duaje tё bёj unё qё motra tё shёrohet?
Personi i cili ёshtё prekur nga xhindi i lexohet Kuran e sidomos ajetul Kursij dhe suret: Ihlas, Felek dhe Nas, dhe ҫfarё ka mundёsi nga lutjet e ligjёsuara… .

Komisioni i Pёrhershёm i Dijetarёve.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0