Ja sa është rritur e mbij.etuara e vetme e tragjedisë në Restelicë.

HomeArtikuj

Ja sa është rritur e mbij.etuara e vetme e tragjedisë në Restelicë.

Autor. Janë bërë 9 vite nga fatkeqësia natyrore në Restelicë, ku mbij.etoi vetëm Amsera Reka. Nga rënia e ortekut të borës humbën je.tën 10 banorë të këtij fshati. E mbij.etuara e vetme e kësaj tragjedie Amsera Reka tani ka 15 vjet dhe jeton tek disa të afër të saj në Itali

Profeti alejhi selem ka thënë:“Kur ndonjëri prej jush martohet le të lutet për bekim duke thënë:
Xhamia më e vjetër në Ballkan, ajo ndodhet në Kosovë dhe është ndërtuar nga…!
Merr avdes, shko në xhami dhe falu duke qenë i përulur!

Autor.

Janë bërë 9 vite nga fatkeqësia natyrore në Restelicë, ku mbij.etoi vetëm Amsera Reka.
Nga rënia e ortekut të borës humbën je.tën 10 banorë të këtij fshati.

E mbij.etuara e vetme e kësaj tragjedie Amsera Reka tani ka 15 vjet dhe jeton tek disa të afër të saj në Itali

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0