Ja menyra se si ta ndaloni dhimbjen e veshit me LIMON? Eshte shume efikase mos e humbisni!!!

HomeShëndetësi

Ja menyra se si ta ndaloni dhimbjen e veshit me LIMON? Eshte shume efikase mos e humbisni!!!

Ja menyra se si ta ndaloni dhimbjen e veshit me LIMON? Eshte shume efikase mos e humbisni!!! Ja menyra se si ta ndaloni dhimbjen e veshit m

Udhëzimet e Profetit (s.a.u.s.) në lidhje me kohën më të mirë të kryerjes së kupave!
Pyetje:Pse nuk na pëlqen zëri ynë kur e dëgjojmë të regjistruar?
Metoda e saktë e përdorimit te farës së zezë!

Ja menyra se si ta ndaloni dhimbjen e veshit me LIMON? Eshte shume efikase mos e humbisni!!!

Ja menyra se si ta ndaloni dhimbjen e veshit me LIMON? Eshte shume efikase mos e humbisni!!!

Dhimbja e veshit është nga më të padurueshmet që trupi i njeriut përballon. Nganjëherë është mirë që të provoni disa mënyra të tjera për ta ndalur dh;imbjen, përveç me il;açe. Limoni është një përbërës që ndihmon shumë në këtë gjë.

Si të veproni:
Për të lehtësuar dhimbjen dhe për të dez;inf;ektuar veshët nga ndotësit e ndryshëm që janë grumbulluar brenda tij, shtrydhni limon,

Lyeni një copë pambuku dhe përdorni atë për të pastruar butësisht kanalin e veshit.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0