Invalid dhe i sëmurë, jeton në kushte të mjerueshme (VIDEO)

HomeLajme

Invalid dhe i sëmurë, jeton në kushte të mjerueshme (VIDEO)

Ndihmoni sa do pak duke shperndajt lajmin te shoket e juaj nvalidi i luftës, Ekrem Dobratiqi, po jeton i vetëm në një dhomë që i mbije

5 shtepi te reja u dhuruan sot 😊
Imami nga Deçani kërkon ndalim-transmetimin e Big Brother, Për’puthen e Its My Love: Po na degjenerojnë rininë
Pensionistët do të marrin 100 euro shtesë për nëntor, dyfishohen pagesat e përfituesve të skemave sociale për dy muaj

Ndihmoni sa do pak duke shperndajt lajmin te shoket e juaj

nvalidi i luftës, Ekrem Dobratiqi, po jeton i vetëm në një dhomë që i mbijetoi flakëve kur iu dogj shtëpia para më shumë se një viti.
41-vjeçari nga Lebana e Prishtinës ka probleme të shumta shëndetësore që e bëjnë të paaftë për punë. Andaj ai kërkon që dikush t’i dalë në ndihmë për t’ia siguruar një vendbanim.

Këtij për ndihma ushqimorë në krah i ka dalë dhëndri, që thotë se vet nuk ka mundësi t’i ndihmojë për më tepër.

Të gjithë ata që duan t’i dalin në ndihmë, mund të kontaktojnë me Ramadan Haxhën në këtë numër telefoni
048 433 538


Lajmipress

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0