Ilahia e re “Nana n’shpi t’pleqve!” nga Adem Ramadani

HomeVideo

Ilahia e re “Nana n’shpi t’pleqve!” nga Adem Ramadani

I mirënjohuri ilahist Adem Ramadani ka publikuar ilahinë e re me titull “Nana n’shpi t’pleqve!” duke prekur një temë mjaftë të ndieshme.

Ngjarje Tronditese Ndëgjone Beri Kete Veper Me Nenen E Tij Dhe Per 40 Vite Nuk Ju Pranua Haxhi?!
Nuk ndjej dashuri ndaj burrit!
Numri i femrave do të jet më i madh se sa i meshkujve (Shenjë nga Kijameti).

I mirënjohuri ilahist Adem Ramadani ka publikuar ilahinë e re me titull “Nana n’shpi t’pleqve!” duke prekur një temë mjaftë të ndieshme.

Rastet kur prindërit po përfundojnë në shtëpi për të moshuar janë shtuar edhe në viset tona, çka nuk ka qenë praktike/

Dëgjim të këndshëm:

Rastet kur prindërit po përfundojnë në shtëpi për të moshuar janë shtuar edhe në viset tona, çka nuk ka qenë praktike/

Dëgjim të këndshëm:

Lajmipress

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0