Ibën Tejmiju dhe metoda e dijes dhe drejtësisë!

HomeVideo

Ibën Tejmiju dhe metoda e dijes dhe drejtësisë!

Ibën Tejmiju dhe metoda e dijes dhe drejtësisë! Hoxhë Bekir Halimi…

O ti i sprovuar – DURO! Degjoje kete ligjerate dhe meso rreth shperblimeve qe te presin
Mos u demoralizo nese te versulen fatkeqesit pas veshtiresis vjen lehtesimi!
Adhurimi i pare qe do te pyetet njeriu kur te largohet nga kjo bote!

Ibën Tejmiju dhe metoda e dijes dhe drejtësisë!

Hoxhë Bekir Halimi…

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0