I Dërguari i Allahut alejhi selam shkonte të flinte, ai i bashkonte shuplakat e dorës, frynte në to dhe…

HomeArtikuj

I Dërguari i Allahut alejhi selam shkonte të flinte, ai i bashkonte shuplakat e dorës, frynte në to dhe…

Autor I Dërguari i Allahut alejhi selam shkonte të flinte, ai i bashkonte shuplakat e dorës, frynte në to dhe… Për një gjumë të rehatshë

SubhanAllah..! Vetem per 1 minute fiton 1400 sevape..!
A lejohet qё muslimani ti bёj rukje jomuslimanit?
Profeti alejhi selam ka thene: kësaj gru’aje i thuhet Diten e Kiametit: “Hyr ne Xhenet nga cila dere qe deshiron!

Autor

I Dërguari i Allahut alejhi selam shkonte të flinte, ai i bashkonte shuplakat e dorës, frynte në to dhe…

Për një gjumë të rehatshëm!Aishja radijAllahu anha ka thënë: sa herë që i dërguari i Allahut alejhi selam shkonte të flinte, ai i bashkonte shuplakat e dorës, frynte në to dhe lexonte suret :

El Ihlas, El Felek, En Nas, pastaj fërkonte me to trupin aq sa mund të arrinte, duke filluar nga koka, fytyra dhe pjesa e përparme e trupit (kështu vepronte tre herë).

Transmeton imam Buhariu

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0