Hyrimete Ismajli nga Komogllava e Ferizajt ka nevojë për ndihmën tonë.

HomeLajme

Hyrimete Ismajli nga Komogllava e Ferizajt ka nevojë për ndihmën tonë.

Njerëz të mirë, Hyrimete Ismajli nga Komogllava e Ferizajt ka nevojë për ndihmën tonë. Ajo është diagnostifikuar me kancer në qafë, pas një

U fsheh te rrotat e aeroplanit dhe i mbijetoi fluturimit dyorësh nga Guatemala për në Miami – publikohen pamjet
Varroset shoferi i autobusit që u vra në Gllogjan
Xhenazegjinjtë thonë se BIK-u po ua merr bukën e gojës (VIDEO)

Njerëz të mirë,

Hyrimete Ismajli nga Komogllava e Ferizajt ka nevojë për ndihmën tonë. Ajo është diagnostifikuar me kancer në qafë, pas një operimi të shtrenjtë në Turqi ju është rekomanduar të bëjë terapi.

Familja nuk ka mundësi më pasiqë operacionin e parë e kanë paguar me shokë, familjarë e dashamirë të tyre.
Hyrimetja ka nevojë për 8 terapi çdo 21 ditë, e gjithsejt i nevojiten 22 mijë euro.
Lusim të gjithë njerëzit shpirtmirë e humanë që të na ndihmojnë që shumën që i nevojitet ta mbledhim së bashku.
Zoti ju shpërbleftë për çdo cent që dhuroni, Hyrimetes i dëshirojmë shërim sa më të shpejtë!


Të gjitha paratë të dërgohen në llogarinë e vajzës së saj Qendresa Ismajli:
NLB Bank: XK05 1703 0104 0155 0286

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0