HUTBE] – Babai i tyre kishte qenĂ« njeri i mir.

HomeArtikuj

HUTBE] – Babai i tyre kishte qenĂ« njeri i mir.

HUTBE] – Babai i tyre kishte qenĂ« njeri i mir.

A lejohet leximi i Kuranit për prindërit?
Tregim motivues: Djaloshi dhe guacat!
Universiteti i Kalifornisë së Jugut: Agjërimi edhe Për 3 Ditë – Si e Rigjeneron Trupin Dhe Qelizat

HUTBE] – Babai i tyre kishte qenĂ« njeri i mir.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0