Hoxh pse se burri bën t’i marrë 4 gra, e gruaja jo 4 burra? Përgjigja është fantastike! (VIDEO).

HomeVideo

Hoxh pse se burri bën t’i marrë 4 gra, e gruaja jo 4 burra? Përgjigja është fantastike! (VIDEO).

Hoxh pse se burri bën t’i marrë 4 gra, e gruaja jo 4 burra? Përgjigja është fantastike! (VIDEO) Pse burri bën t’i marrë 4 gra, e gruaja jo

Ngjarje Tronditese Ndëgjone Beri Kete Veper Me Nenen E Tij Dhe Per 40 Vite Nuk Ju Pranua Haxhi?!
Lutjet e mengjesit dhe mbremjes!
Lutja e cila largon çdo hall, brengë dhe vështirësi! Lutja e Profetit Junus Alejhiselam

Hoxh pse se burri bën t’i marrë 4 gra, e gruaja jo 4 burra? Përgjigja është fantastike! (VIDEO)

Pse burri bën t’i marrë 4 gra, e gruaja jo 4 burra? Përgjigja është fantastike! (VIDEO)Video ligjeratë e shkurtër nga hoxha i nderuar nga Shkupi Bekir Halimi i cili do te flet për : Pse burri me 4 gra e jo gruaja me 4 burra?Dëgjoheni çfarë përgjigje fantastike jep hoxha ndiqni videon.

Es-Selamu Alejkum portali ynë ju paraqet videon e radhës,(VIDEO)-Ku shpresojm që të ndikojm në të mirë dhe në hajr nëpërmjet këtij postimi njëashtu e lusim All ahun (subhane we teala) që ti shpërblen të gjith ata që e shp ërndajnë ata që e shikojn dhe që e praktikojnë.,shp erndajeni qe te perfitojne edhe te tjeret,All ahu ju shperblefte.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0