Historia me e bukur ne Bote! Historia e Profetit Jusuf a.s, mrekullite qe ndodhen!

HomeArtikuj

Historia me e bukur ne Bote! Historia e Profetit Jusuf a.s, mrekullite qe ndodhen!

Autor. Historia me e bukur ne Bote! Historia e Profetit Jusuf a.s, mrekullite qe ndodhen!Jusufi, i biri i Ja’kubit, është pejgamber. Vëllez

A E DINI SE CKA ËSHTË SADAKAJA MË E MADHE…?
Sadakaja që ndryshoi gjendjen ekonomike të familjes!
Rrutollohet autobusi kosovar në Serbi, ka udhëtarë të lënduar Pak më parë një autobus nga Kosova është aksidentuar në territorin e Serbisë.

Autor.

Historia me e bukur ne Bote! Historia e Profetit Jusuf a.s, mrekullite qe ndodhen!Jusufi, i biri i Ja’kubit, është pejgamber. Vëllezërit e kishin hedhur ne grope por e kishte shpëtuar Allahu, subhanehu ve teala. Është i ndershëm dhe bir i te ndershmeve. Ishte shume i bukur dhe Allahu, subhanehu ve teala, e ruajti nga dredhitë e gruas se sundimtarit.

Allahu e dërgoi si pejgamber dhe ia dhuro begatinë e komentimit te ëndrrave dhe ia mundësoi te sundoje te toke. Thotë Allahu, subhanehu ve teala, “kështu (sikuse e shpëtuam nga bunari). Ne i bëmë vend Jusufit në tokë (në Egjipt), e që t’ia mësojmë atij shpjegimin për disa ëndrra…” (Jusuf 21).

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0