“Fetarisht është haram, shtëpi e djallëzuar që prish familjet”, hoxha kosovar kritikon Përputhen!

HomeArtikuj

“Fetarisht është haram, shtëpi e djallëzuar që prish familjet”, hoxha kosovar kritikon Përputhen!

Hoxha kosovar, Labinot Maliqi, e ka cilësuar fetarisht haram emisionin Për’puthen. Ky emision po ndiqet shumë nga të rinjtë në Kosovë por e

SubhanaAllah, mushkonja ka 100 sy, 3 zemra Shiko argumentet e Allahut që la tek mushkonja!
Ky është muslimani i vërtetë!
Sa herë që të jesh i mërzitur, apo në haIl, mos humb kohë, thuaj këtë Iutje profetike që të gjesh zgjidhje,qetësi dhe shpresë..!

Hoxha kosovar, Labinot Maliqi, e ka cilësuar fetarisht haram emisionin Për’puthen.

Ky emision po ndiqet shumë nga të rinjtë në Kosovë por edhe nga moshat e tjera, ndërsa hoxha tha se ai po i prish familjet.

“Mund të them se edhe fetarisht është haram që të shikohen emisione të tilla, prej të cilave nuk ka asnjë dobi. Prej tyre mund të ketë edhe efekte anësore të ndryshme që mund t’iu bëjnë dëm familjeve…”, ka thënë ai.

Tutje, Maliqi e quajti atë “shtëpi të djallëzuar” dhe se pjesëmarrësit aty nuk janë modelë për t’u ndjekur, pasi vet ata kanë nevojë për përmirësime.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0