Fëmijet kanë deshirë ta festojmë vitin e ri.

HomeVideo

Fëmijet kanë deshirë ta festojmë vitin e ri.

Fëmijet kanë deshirë ta festojmë vitin e ri.

A PO DON ME SHKU N’XHENNET?!
Hoxh pse se burri bën t’i marrë 4 gra, e gruaja jo 4 burra? Përgjigja është fantastike! (VIDEO).
Pyetje:Vajza ime nuk është e martuar dhe nuk shpreh interes për martesë?

Fëmijet kanë deshirë ta festojmë vitin e ri.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0