FËMIJËT DALLOHEN ME SHTATË CILËSI!

HomeUncategorized

FËMIJËT DALLOHEN ME SHTATË CILËSI!

Fëmijët dallohen nga të tjerët me shtatë cilësi: E para: Ata nuk mërziten për risk. E dyta: Kur sëmuren nuk shprehin pakënaqësi nga caktim

Mbill miresi dhe miresite do te ndjekin ne kete bote dhe boten tjeter.
Lute Allahun që të të bëjë ty dhe familjen tënde namazlinj!
Shenjat e mëdha të Kiametit [HUTBE]!

Fëmijët dallohen nga të tjerët me shtatë cilësi:

E para: Ata nuk mërziten për risk.

E dyta: Kur sëmuren nuk shprehin pakënaqësi nga caktimi i Allahut.

E treta: Zilia nuk gjen rrugë deri në zemrat e tyre.

E katërta: Ata garojnë për në pajtim.

E pesta: Ata hanë bashkërisht.

E gjashta: Ata frikohen edhe nga frika më e vogël.

E shtata: Sytë e tyre u lotojnë!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0