FAMILJA SHAQIRI NGA GOSTIVARI PA KULM MBI KOKĂ‹!

HomeVideo

FAMILJA SHAQIRI NGA GOSTIVARI PA KULM MBI KOKĂ‹!

FAMILJA SHAQIRI NGA GOSTIVARI PA KULM MBI KOKĂ‹! FAMILJA SHAQIRI NGA GOSTIVARI PA KULM MBI KOKĂ‹! Lajmipress

Lutjet e mengjesit dhe mbremjes!
Ibën Tejmiju dhe metoda e dijes dhe drejtësisë!
Fëmijet kanë deshirë ta festojmë vitin e ri.

FAMILJA SHAQIRI NGA GOSTIVARI PA KULM MBI KOKĂ‹!

FAMILJA SHAQIRI NGA GOSTIVARI PA KULM MBI KOKĂ‹!

Lajmipress

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0