Falet sabahu pa distancë pas gati dy vitesh në Mekën e Bekuar

HomeLajme

Falet sabahu pa distancë pas gati dy vitesh në Mekën e Bekuar

MashaAllah Për herë të parë në më shumë se një vit, Imami në Mesxhid Al Haram udhëzoi pelegrinët të “drejtojnë [rreshtat] dhe të mbyllin boshllëqet” gjatë namazit të sabahut. Kufizimet e mëdha dhe masat paraprake janë hequr, pasi Xhamia e Madhe kthehet në kapacitetin e plotë. Lajmi Press

Autobusi përplaset me kamionin: 9 viktima dhe 30 të plagosur në Turqi!
Ndahen çelësat për 149 shtëpi të reja nga Halil Kastrati?!
Era e papërmbajtshme: pamje të tjera nga Stambolli

MashaAllah

Për herë të parë në më shumë se një vit, Imami në Mesxhid Al Haram udhëzoi pelegrinët të “drejtojnë [rreshtat] dhe të mbyllin boshllëqet” gjatë namazit të sabahut.

Kufizimet e mëdha dhe masat paraprake janë hequr, pasi Xhamia e Madhe kthehet në kapacitetin e plotë.


Lajmi Press

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0