Emrat e viktimave nga aksidenti tragjik në Bullgari

HomeLajme

Emrat e viktimave nga aksidenti tragjik në Bullgari

Emrat e viktimave nga aksidenti tragjik në Bullgari. A123.11.2021 881 1 minute read Memedi Kadri-1967 Shiroki Muhsin-1989 Ljupço Z

Dogana: Vaji ushqimor që u shit për 3.49 euro u importua me çmim prej 1.22 deri në 1.45 euro
Prindërit dhe dy fëmijët e tyre binjakë, që vdiqën në aksidentin në Bullgari, do të varrosen nesër
Hoxha Fatmir Latifaj i vendosur në misionin e tij për pajtimin e familjeve shqiptare?!

Emrat e viktimave nga aksidenti tragjik në Bullgari.

A123.11.2021 881 1 minute read
Memedi Kadri-1967

Shiroki Muhsin-1989
Ljupço Zafirov –
Luan Ahmeti – 2017

Xhihan Ahmeti-1985

Alban Ahmeti-2017

Avni Ahmeti -1985

Ibraim Rustemi – 1967

Fevzije Rustemi -1971

Alejna Amedi – 2000

Halime Fejzullahu – 1971

Hamije Haliti – 1970

Nermije Haliti – 1968

Sumeja Brava – 1994

Naxhije Abdulloska – 1950

Albina Beluli – 1998

Gazmend Ukali – 1994

Hatixhe Islami – 1960

Mexhide Iseni-1958

Hamdi Iseni – 1962

Almira Ramanovska – 1984

Enis Ramanovski – 1980

Rabija Sali – 1960

Zilija Mustafovska – 1973

Sade Mustafovski – 1971

Belma Jahi – 2014

Ramiz Jahi – 2001

Fikrije Iseni – 1982

Anisa Iseni – 2007

Razije Jahi – 2009

Anesa Muhaxheri – 2004

Ergin Jahi – 2007

Omer Jahi – 2010

Erda Muhaxheri – 2006

Ajla Jahi – 2007

Senije Jahi – 1986

Amiet Jahi – 1976

Medina Lutfiu – 1996

Lulzim Sulejmani – 1995

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0