Emocionuese, ne ditën e fundit të vitit, veterani i luftës bëhet me banesë të re

HomeLajme

Emocionuese, ne ditën e fundit të vitit, veterani i luftës bëhet me banesë të re

Dita e fundit nuk ishte vetëm një përfundim viti për familjen e Qamil Ismajlit, por ditë e fillimit të një epoke të re të jetës te familjes se tij,

Të Allahut jemi dhe te Ai do të kthehemi
Baci Faik na la!
Elvis Naci jep lajmin e madh! Ajani niset për Itali, për 12 orë Shqiptarët bënë mrekulli (Video)

Dita e fundit nuk ishte vetëm një përfundim viti për familjen e Qamil Ismajlit, por ditë e fillimit të një epoke të re të jetës te familjes se tij,

në ditën e fundit të vitit, veterani i luftës Qamil Ismajli u bë me banesë të re fale shoqates bamirese “Jetimat e Ballkanit” dhe hoxhes se nderuar Halil Kastrati.

Lajmipress.info

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0