Elhamdulilah! Lajm i mirë në lidhje me Xhamisë së Çarshisë në Prishtinë

HomeArtikuj

Elhamdulilah! Lajm i mirë në lidhje me Xhamisë së Çarshisë në Prishtinë

Autor. Nënshkruhet marrëveshja për fillimin e punimeve për restaurimin e Xhamisë së Çarshisë në Prishtinë Kryesia e Bashkësisë I

Cilësitë e shkronjave të Kuranit!
Subhanallah A e dini cila ka qënê Xhenazja më e madhe e kohërave?
Biografi e shkurtër e Imamit Ebu Hanife!

Autor.

Nënshkruhet marrëveshja për fillimin e punimeve për restaurimin e Xhamisë së Çarshisë në Prishtinë

Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës në bashkëpunim me Agjencinë Turke për Zhvillim TIKA, sot kanë nënshkruar marrëveshjen për fillimin e punimeve të restaurimit të Xhamisë së Çarshisë në Prishtinë, e cila vije pas përfundimit të hartimit të projektit restaurues dhe marrjes së të gjitha lejeve përkatëse nga institucionet e vendit.

Kryeimami Sahiti falënderoi kordinatorin e TIKA-s, z.Cihan Dinçer për kontributin e institucionit që drejton në ruajtjen dhe mbrojtjen e trashëgimisë kulturore islame në Kosovë, dhe theksoi se Bashkësia Islame e Kosovës është jetësisht e përkushtuar në mbrojtjen dhe ruajtjen e trashëgimisë islame.

Nga ana e tij, kordinatori Dinçer falënderoi kryeimamin për bashkëpunimin në fushën e trashëgimisë islame në përgjithësi, e në veçanti në realizimin e këtij projekti kaq domethënës për Kosovën.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0