Edhe një projekt i madh për të moshuarit tanë!

HomeLajme

Edhe një projekt i madh për të moshuarit tanë!

Edhe një projekt i madh për të moshuarit tanë! 😊 Projekti i radhës i "Jetimave të Ballkanit" po fillon në Vushtrri. "Qëndrimi Ditor

Rritet numri i pacientëve, sidomos i të rinjve, në Klinikën e Psikiatrisë
Mediumi gjerman shkruan për Valon Krasniqin që e fitoi betejën me koronavirusin dhe u zgjua nga koma
Baci Faik na la!

Edhe një projekt i madh për të moshuarit tanë! 😊

Projekti i radhës i “Jetimave të Ballkanit” po fillon në Vushtrri.

“Qëndrimi Ditor” për të moshuarit dhe Kuzhina Humanitare po bëhen realitet falë një Memorandumi të Bashkëpunimit të arritur muaj më parë me kryetarin e Vushtrrisë, Xhafer Tahiri.

Gurthemeli vendoset të shtunën, më 4 dhjetor, në ora 13:00.

Bamirës, Zoti kurrë mos ju humbtë!

Lajmipress

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0