Duaja qe te shperblen me rrisk, pasuri dhe fat

HomeVideo

Duaja qe te shperblen me rrisk, pasuri dhe fat

Duaja qe te shperblen me rrisk, pasuri dhe fat Duaja qe te shperblen me rrisk, pasuri dhe fat

Mos u demoralizo nese te versulen fatkeqesit pas veshtiresis vjen lehtesimi!
Mos u merr me gabimet e te tjereve dhe mos i pergojo te tjeret!
Ngjarje Tronditese Ndëgjone Beri Kete Veper Me Nenen E Tij Dhe Per 40 Vite Nuk Ju Pranua Haxhi?!

Duaja qe te shperblen me rrisk, pasuri dhe fat


Duaja qe te shperblen me rrisk, pasuri dhe fat

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0