Duaja qe duhet te themi kur dalim nga shtepia!

HomeArtikuj

Duaja qe duhet te themi kur dalim nga shtepia!

Kur dalim nga shtëpia: Muhammedi alejhi selam thotë: ” Kush thotë kur del nga shtëpia: BISMIL-LAHI TEUEKKELTU `ALALL-LLAHI UE LA HAULE

Fjalët e fundit të Salaudin Ejubit drejtuar djalit të tij Malik edh-Dhahirit..
BESIMI NË MELEKËT E ALLAHUT!
Desha ta ndaj me ju / Kete Ilac ma Tregoi Kardiologu im. Pije sheruese kundër yndyrës në gja;k..!?

Kur dalim nga shtëpia:

Muhammedi alejhi selam thotë: ” Kush thotë kur del nga shtëpia:

BISMIL-LAHI TEUEKKELTU `ALALL-LLAHI UE
LA HAULE UE LA KUUUETE IL-LA BIL-LAHI

[Me emër të All-llahut, iu mbështeta All-llahut, nuk ka ndryshim e as forcë prej meje përpos me All-llahun]

…i thuhet atij: Të mjafton, të mbron dhe të udhëzon, dhe i largohet Shejtani “.

(Hadithi sahih, Ebu Davudi dhe Tirmidhiu nga Enes bin Maliku).

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0