Duaja e Shërimit, thuaje për vete ose për dikë që është i sëmurë!

HomeArtikuj

Duaja e Shërimit, thuaje për vete ose për dikë që është i sëmurë!

Duaja e Shërimit Transmetohet nga Aisha radijAllahu anha se ka thënë: Kur ndonjëri nga ne ankohej, i Dërguari i Allahut salAllahu alejhi ve

A E DINI SE CKA ËSHTË SADAKAJA MË E MADHE…?
SUBHANALLAH, MË KANË KËSHILLUAR TË LAHEM ME UJIN ME TË CILIN E KANË LARË TË VDE’KURIN..
Kjo Është Nata Në Të Cilën Nuk Thirret Ezani I Sabahut?! A E DINI PSE…?

Duaja e Shërimit

Transmetohet nga Aisha radijAllahu anha se ka thënë: Kur ndonjëri nga ne ankohej, i Dërguari i Allahut salAllahu alejhi ve selem e prekte me të djathtën e tij e pastaj thoshte:

للَّهُمَّ ربَّ النَّاسِ، أَذْهِب الْبَأسَ، واشْفِ أَنْتَ الشَّافي، لا شِفَاءَ إِلَّا شِفَاؤُكَ، شِفاءً لا يُغَادِرُ سقَمًا

O Allahu im, Zoti i njerëzve. Largoje këtë sëmundje dhe shëroje. Me të vërtetë Ti je Shëruesi nuk ka shërim përveç shërimit Tënd, shërim që nuk lë asnjë sëmundje pas.

Allahume Rabenas, idh hebil be’s , veshfi Ente Shafi la shifae ila shifauke shifaen la jugadiru sekamen.

[Transmeton Muslimi]

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0