Duaja e atij që teshtinë, qka thuhet dhe ç’duhet të thotë?

HomeArtikuj

Duaja e atij që teshtinë, qka thuhet dhe ç’duhet të thotë?

Duaja e atij që teshtin الْحَمْدُ لِلَّهِ El-HamduLil-lah Falënderimi i qoftë All-llahut kurse vëllau i tij apo shoqëruesi le t`i thotë: يَرْحَمُكَ اللَّهُ JerhamukAll-llah All-llahu të Mëshiroftë e nëse i thotë: JerhamukAll-llah, (All-llahu të Mëshiroftë), ky le t`ia kthejë: يَهْدِيكُمُ اللَّهُ وَيُصْلِحُ بَالَكُمْ. Jehdikumull-llahu ve juslih balekum All-llahu ju udhëzoftë dhe ua përmirësoftë gjendjen tuaj.

SHENJAT E DASHURISË NDAJ TË DËRGUARIT TË ALLAHUT ALEJHI SALATU UE SELAM.
Veprat që duhet ti bësh përpara se të shkosh në xhami ditën e Xhuma!
SubhanAllah.. per nje minut mund ti fitosh 1400 sevape?! (Video)!

Duaja e atij që teshtin

الْحَمْدُ لِلَّهِ

El-HamduLil-lah

Falënderimi i qoftë All-llahut

kurse vëllau i tij apo shoqëruesi le t`i thotë:

يَرْحَمُكَ اللَّهُ

JerhamukAll-llah

All-llahu të Mëshiroftë

e nëse i thotë: JerhamukAll-llah, (All-llahu të Mëshiroftë), ky le t`ia kthejë:

يَهْدِيكُمُ اللَّهُ وَيُصْلِحُ بَالَكُمْ.

Jehdikumull-llahu ve juslih balekum

All-llahu ju udhëzoftë dhe ua përmirësoftë gjendjen tuaj.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0