Dispozita e muzikës në islam!

HomeArtikuj

Dispozita e muzikës në islam!

Dispozita e muzikës në islam! Shqiponjapress…

DASHURIA E ALLAHUT NDAJ TË DËRGUARIT TË TIJ, ALEJHI SALATU UE SELAM!
VESVESET E SHEJTANIT DHE MBROJTJA PREJ TIJ?!!
Në QKUK kryhet operim i rrallë i heqjes së tumorit, udhëhiqet nga Mentor Petrela!

Dispozita e muzikës në islam!

Shqiponjapress…

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1