Dhe Kush e thotë këtë lutje 4 herë, Allahu do ta shpëtojë atë ditë nga Zjarri.”

HomeArtikuj

Dhe Kush e thotë këtë lutje 4 herë, Allahu do ta shpëtojë atë ditë nga Zjarri.”

Autor. Dhe Kush e thotë këtë lutje 4 herë, Allahu do ta shpëtojë atë ditë nga Zj arri.” 175 shkaqe per te hyre ne Xhenet. Shkak

Kjo është Duaja pas mbarimit të abdesit…
Buzëqeshja jote i ndriçon të gjithë përreth teje!
Rrutollohet autobusi kosovar në Serbi, ka udhëtarë të lënduar Pak më parë një autobus nga Kosova është aksidentuar në territorin e Serbisë.

Autor.

Dhe Kush e thotë këtë lutje 4 herë, Allahu do ta shpëtojë atë ditë nga Zj arri.”
175 shkaqe per te hyre ne Xhenet.

Shkaku i tetë:
Ai që dëshiron të shpëtojë nga zj arri

Ka thënë Profeti alejhi selam: Ai i cili thotë në mëngjes:
Të lutem o Allah! Unë u gdhiva, dëshmoj për Ty dhe mbajtësit e Arshit Tënd, melekët e Tu dhe të gjitha krijesat e Tua,

se vërtetë Ti je Allahu i Vetëm dhe i Pashok dhe dëshmoj se Muhamedi (alejhi selam) është robi dhe i dërguari Yt.

Kush e thotë këtë dua katër herë, Allahu do ta shpëtojë atë ditë nga Zj arri.”

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1