Cilësitë e shkronjave të Kuranit!

HomeArtikuj

Cilësitë e shkronjave të Kuranit!

Cilësitë e shkronjave të Kuranit!

Nese gjen nje shok te till mos humb ate por shoqerohu me të !
Profeti – alejhi selam – na ka urdhëruar të bëjmë shtatë gjëra dhe na ka ndaluar shtatë të tjera!
Arrite edhe kete vepere, që ka vlerën e Haxhit dhe Umres sbashku…!

Cilësitë e shkronjave të Kuranit!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 9